browniesdownies2

Brownies&downieS – Wij maken lunchen leuker!

Brownies&downieS – Wij maken lunchen leuker! Brownies&downieS is een social enterprise die zich inzet voor de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking op de arbeidsmarkt. Het bedrijf maakt brownies en andere lekkernijen, die worden verkocht in horecagelegenheden en winkels. De brownies worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking, die op deze manier een zinvolle dagbesteding hebben en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Brownies&Downies Harderwijk, Luxe ontbijt bij Brownies&Downies Harderwijk  bespaar 48% in Zwolle via Social Deal

Het idee voor Brownies&downieS ontstond in 2013 bij twee vrienden, Roel van Kooten en Marc van der Eerden. Zij waren gefrustreerd over het gebrek aan kansen voor mensen met een verstandelijke beperking op de arbeidsmarkt. Ze wilden iets doen om deze mensen te helpen, en zo ontstond het idee om een bedrijf te starten dat brownies zou maken door mensen met een verstandelijke beperking.

In de beginjaren was het niet altijd makkelijk om Brownies&downieS op de kaart te zetten. Er was veel onbekendheid met het concept, en er waren ook mensen die sceptisch waren over de kwaliteit van de brownies. Maar Roel en Marc waren vastberaden om hun droom waar te maken, en ze werkten hard om hun bedrijf te laten groeien.

must read=Brownies&downieS

In de loop der jaren is Brownies&downieS steeds groter geworden. Het bedrijf heeft nu een team van meer dan 100 mensen met een verstandelijke beperking, die in verschillende horecagelegenheden en winkels in Nederland brownies bakken. De brownies zijn inmiddels ook verkrijgbaar in België, Duitsland en Frankrijk.

Brownies&downieS is meer dan alleen een bedrijf dat brownies maakt. Het is ook een sociale onderneming die zich inzet voor de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking. Het bedrijf biedt deze mensen een zinvolle dagbesteding, en het helpt hen om zich te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Brownies & DownieS Delft, Koffie/thee + appelgebak bespaar 34% in Delft via  Social Deal

Een inclusieve werkomgeving

Brownies&downieS is een inclusieve werkomgeving waar iedereen welkom is, ongeacht zijn of haar achtergrond. Het bedrijf hecht veel waarde aan diversiteit en inclusie, en het zet zich in voor een samenleving waarin iedereen de kans heeft om zich te ontwikkelen en te groeien.

De medewerkers van Brownies&downieS zijn trots op hun werk. Ze vinden het leuk om brownies te bakken, en ze zijn blij dat ze op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het bedrijf. Ze voelen zich gewaardeerd en gerespecteerd, en ze zijn ervan overtuigd dat ze een verschil kunnen maken in de wereld.

Een positieve impact

Brownies&downieS heeft een positieve impact op de samenleving. Het bedrijf biedt mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding, en het helpt hen om zich te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Brownies&downieS is een voorbeeld van hoe het mogelijk is om een inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Toekomstplannen

Brownies&downieS heeft ambitieuze toekomstplannen. Het bedrijf wil verder groeien, en het wil meer mensen met een verstandelijke beperking aan het werk helpen. Brownies&downieS wil ook een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven, en het wil laten zien dat het mogelijk is om een inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen welkom is.

Brownies&Downies Harderwijk, Luxe ontbijt bij Brownies&Downies Harderwijk  bespaar 48% in Zwolle via Social Deal

Conclusie

Brownies&downieS is een inspirerend bedrijf dat zich inzet voor de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking. Het bedrijf is een voorbeeld van hoe het mogelijk is om een inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.